Burde tage en aids test

tirsdag d. 27. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears burde i følge flere få taget en aids test hurtigst muligt. Det er noget alle Kevin Federlines tidligere erobringer kan skrive under på. Det er Kevins tidligere forlovede Kerri Whittington der nu advarer Britney: “Bare pas på. Han får kolde fødder efter tre år.” Whittington var den første af tre kvinder der har været forlovet med danseren. “Det er hårdt for mig at være sammen med den samme kvinde i tre år,” har Kevin sagt til en af sine nærmeste venner.

Kongepar inviterer heldige undersåtter til kæmpe guldbryllupsfest

Shar Jackson fik også Kevins tre års panik at føle, da han droppede hende til fordel for Britney. Whittington mener, at Britney bør tage en aids test på grund af Kevins lange liste over kvinder han har erobret. “Kevin har ligget med så mange kvinder at Britney bør tage en aids test. Han er en charmør som har været rundt overalt og han brugte aldrig beskyttelse med mig,” udtaler Kerri. Hun mener også at Britney skal indgå en særejekontrakt med ham.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

“De bør indgå en særejeaftale. Han kommer til at blive træt af hende og finder sig en ny. Det gør han altid,” slutter Kerri.

Del din kommentar

Forsiden lige nu