Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

torsdag d. 11. januar 2018 kl: 13. 35 Af: Ritzau Fokus og Jesper Werge, jw@kendte.dk

Den kendte par danner ikke længere par. Det oplyser de på Instagram, hvor de begge deler den samme triste besked. De håber på ro og forståelse, skriver de.

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden.

Den danske popsanger danner således ikke længere par med psykologen Sarah Zobel, som han ellers har været sammen med i godt fire år.

Det skriver han på Instagram. Uden et billede, i øvrigt.

– Det er med sorg i hjertet at meddele jer, at vi (Sarah og jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning at skulle træffe.

Håber på ro og forståelse

– Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse, skriver Burhan G.

På sin Instagram-profil har Sarah Zobel delt samme besked.

De to har sammen sønnen Dallas på to år og har dannet par siden 2013.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

En svær kærlighed

Burhan G har tidligere fortalt om, at det har været svært at møde Sarah Zobel. Det gjorde han i tv-programmet “Toppen af Poppen” på TV2.

Sarah Zobel har tidligere været gift med Alexander Kølpin – og endnu tidligere i sit liv var hun kæreste med tennisspiller Frederik Fetterlein.

Se opslagene her:

Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Sarah og Jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse.

A post shared by Burhan G (@burhang1) on

Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Burhan og jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse.

A post shared by Sarah Zobel (@sarah_zobel9) on

Burhan G leverer sang til julekalender

Ritzau forsøger at få en officiel bekræftelse fra parrets pr-ansvarlige.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu