Burhan G og Sarah Zobel kysser offentligt

lørdag d. 13. oktober 2012 kl: 9. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sarah Zobel som har været gift med Alexander Kølpin i 13 år kysser offentligt med Burhan G som hun havde en affære med tidligere på året
 


Burhan G og Sarah Zobel kan ikke holde fingrene fra hinanden.

 

Sarah Zobel og Burhan G nu offentligt sammen
Burhan G som har vundet mange unge pigehjerter, er slået over i en helt anden boldgade. Han er nemlig hoppet på den 9 år ældre Sarah Zobel som er 38.

 

Læs også: Simon Cowell kyssede Carmen Electra offentligt

 

Det startede som en affære, hvorefter Alexander Kølpin og Sarah Zobel flyttede hvert til sit, og Alexander havde til hensigt at tilgive Sarah, og til at få brikkerne til at passe sammen igen, ikke mindst grundet parrets to børn.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

 

Alexander knust
MEN.. Sarah Zobel er fuldstændigt forgabt i den veltrænede mørklødede Burhan, der med sin blide stemme har charmeret det meste af Danmarks kvindelige teenagere. Burhan er dog ligeså forgabt i Sarah og den anden dag lagde Burhan et billede på facebook hvor de sidder og kysser, og det har såret Alexander Kølpin så meget at han ikke vil forsone, eller se Sarah igen.

 

Læs også: Hans Pilgaard bytter Henrik Torp ud med en 22 årig fotomodel

 

Sarah har vi ikke kunnet få en kommentar fra, men efter hvad det ser ud til så har hun heller ingen intentioner om at gå tilbage til Alexander og prøve at samle stumperne af deres ægteskab. Midt i det hele står parrets to små børn som det i sidste ende kommer til at gå udover idet at parret nu skal dele børnene imellem sig.

 

Vennekredsen er splittet
En kilde tæt på parret har sagt at vennekredsen er fuldstændigt splittet, og hun ikke aner hvilken skade hun har gjort, både på Alexander og vennerne.

 

Læs også: Dita Von Teese dater flere mænd på én gang

 

Spiste hinanden
I sidste uge blev de set på et af Københans in spisesteder, men der blev nusset, krammet og kysset mere end der blev spist.

 

Kendt danser mister kørekortet og får et godt råd med af dommeren

Ingen kommentarer
Hverken 47 årige Alexander Kølpin, eller den 18 år yngre Burhan G har ønsket at kommentere til historien, ikke andet end Alexander bekræfter at han og Sarah nu bor hver for sig.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu