Burhan G tager på forårsturné med “Lucy”

mandag d. 19. september 2016 kl: 15. 15 Af: Elo Christoffersen

Det Kongelige Teater i København lægger blandt andet scene til, når Burhan G tager landet rundt med ny musik, i foråret 2017.

Burhan G har netop udsendt singlen ’Lucy’ – fortællingen om pigen der skruer op for din selvtillid, frister li’som ”Lucifer” og tager dig med på spændende og forbudte eventyr. Der er med andre ord skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud på sin nye single, der er strøget ind på alle landets radiostationer og toppen af musiktjenesterne.

Klar med femte studiealbum

Og ’Lucy’ får følgeskab af endnu flere fristelser fra Burhan G, som senere dette efterår, er klar med sit femte studiealbum.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Burhan G står ikke bare for grundighed i sin musik i æteren, men i den grad også når han er ude med sit band live – hvor der altid sigtes mod nye, uudforskede højder. Og også denne gang har Burhan G tænkt sig at flytte sine egne grænser.

Overskriften for den store forårstour er “Showtime” og det bliver det med garanti. Der kommer til at være håndplukkede musikere fra hele verden, som i fællesskab med hovedpersonen selv, vil skabe et show ud fra Burhan G’s drømme og ønsker om at forløse den bedst mulige musikalske oplevelse for de danske koncertgængere.

Klar med efterfølgeren til “Din for evigt”

Over de seneste to år, har Burhan G skrevet, komponeret og produceret sit kommende album i sit studie herhjemme i Danmark – et album som udkommer i efteråret 2016. Burhan G’s seneste album, ’Din For Evigt’, udkom i 2013 og gik direkte ind som #1 på den danske album chart.

’Din For Evigt’ lå på hitlisten i mere end et år og kastede fem store singlehits af sig, heriblandt titelsangen og ’Kalder Mig Hjem’, som begge modtog Dobbelt-Platin. Årets sommerhit på de danske radiostationer i 2014 blev Platin-hittet ’Karma’, mens ’Kærlighed & Krig’ var det andet mest spillede danske nummer på radio i 2015.

Turnéplan

1/3 ODENSE – Odeon

2/3 ROSKILDE – Bauhaus Arena

3/3 VIBORG – Tinghallen

9/3 VEJLE – Vejle Musikteater

10/3 FREDERIKSVÆRK – Gjethuset

11/3 AALBORG – Musikkens Hus

17/3 HOLSTEBRO – Musikteateret

18/3 HERNING – Herning Kongrescenter

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

24/3 AARHUS – Musikhuset, Store Sal

13/5 KØBENHAVN – Det Kongelige Teater

Del din kommentar

Forsiden lige nu