Burhan G udgiver single til ære for Sarah Zobel

søndag d. 3. marts 2013 kl: 16. 59 Af: Kendte.dk NY
 

Burhan udgiver single med nummer dedikeret til Sarah Zobel. De to turtleduer kan ikke få nok af hinanden, og nu fortæller sangstjernen hele verden hvor meget han elsker Sarah.

 

Burhan dedikerer kærlighedssang til Sarah. - Foto: privatfoto

Burhan dedikerer kærlighedssang til Sarah. – Foto: privatfoto

 

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Forelskelsen blomstrer mellem Burhan og Sarah
Forelskelsen mellem Burhan G og Sarah Zobel har været umulig for offentligheden ikke at få øje på og den vil åbenbart ingen ende tage. Den 11 Marts udkommer singlen til Burhan G’s nye album og det er med et nummer ” Din for evigt ” der efter sigende skulle være til hans elskede kæreste Sarah.

 

Store forventninger
Pop ikonet slog for alvor igennem da han for små to år siden udgav Albummet ”Burhan G” fra samme album solgte han mere end 350.000 singler og numret ”Jeg I live” scorede dobbelt platin. Derfor er der også store forventninger til næste album pop stjernen udgiver og da han har haft snart to år til at arbejde på det, gør det bestemt ikke forventningerne mindre.

 

Fjerde Album
Når albummet udkommer forventeligt i efteråret vil det være Burhan G’s fjerde album, og han har tideligere udtalt at vi på albummet vil møde en mere voksen Burhan G.

 

Selvfølgelig at der tale om ren pop musik, som forhåbentligt vil hitte både på landets natklubber og radio stationer. Vi er i hvert fald sikre på at Burhan G igen nok skal få smeltet en masse pige hjerter med hans sange, og så må vi håbe den gode Sarah Zobel kan holde på hendes unge mand.

 

Læs også: Burhan G keder sig med Sarah Zobel på Maldiverne

Læs også: Sarah Zobel fravælger vennerne for Burhan

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu