Burhan G’s kæreste: Sexlivet kan være svært

onsdag d. 21. oktober 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sarah Zobel og Burhan G afslørede i slutningen af juni, at de skal være forældre.

Sarah Zobel og Burhan G afslørede i slutningen af juni, at de skal være forældre. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Gravide Sarah Zobel fortæller om udfordringerne ved en voksende krop.

Sangeren Burhan G og hans kæreste Sarah Zobel, som er psykolog og tidligere model, annoncerede sidst i juni, at de skal være forældre. Nu afslører Sarah Zobel på Instagram, at den voksende mave også kan give visse problemer i parforholdet.

– Nærværet og intimiteten kan godt være lidt af en udfordring med stor mavse, skriver 41-årige Sarah Zobel til sin video på Instagram.

Kan give problemer i dobbeltsengen

Sarah Zobel forklarer, at de mange forandringer under graviditeten kan ændre både manden og kvindens forhold til kroppen, og det kan give problemer i dobbeltsengen.

– Under graviditeten, når man bliver større, måske mere træt og mere besværet, så er det måske ikke den mest sexede tid i ens liv, og det kan være svært at holde gang i et sexliv, fortæller Sarah Zobel i videoen.

32-årige Burhan G og 41-årige Sarah Zobel har officielt dannet par siden 2013. Sarah Zobel har været gift med den tidligere balletdanser og instruktør Alexander Kølpin gennem 13 år. De har to børn sammen, men gik fra hinanden i 2012.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

Sarah Zobel er mor til både en dreng og en pige, og hun har afsløret på sin videoblog, at nu hvor hun har prøvet begge dele, betyder det kommende barns køn ikke noget – så længe barnet er sundt og raskt.

Se gravide Sarah Zobel her:

Py, ha synes jeg er stor allerede. Men sådan er det jo tredje gang! I morgen er der videoblog om kost og træning 👯🍳 #babysam #facebook #videoblog #kostog træning #babyG

A photo posted by sarah_zobel9 (@sarah_zobel9) on


Se en bid af videoen her:

Nærværet og intimiteten kan godt være lidt af en udfordring med stor mavse..🙊🙈 se ny video ved at klippe på link i bio 💥 @babysam_dk #babyg #kyshinanden

A video posted by sarah_zobel9 (@sarah_zobel9) on


Og hele videoen på facebook:

Intimitet under graviditeten“Alting forandrer sig. Hvis intimiteten og nærværet mellem mand og kvinde daler, så kan graviditeten være en meget sårbar, frustreret og ensom periode…” Psykolog, Sarah Zobel, deler sin indsigt og erfaring i en intim video 🙂 Se alle videoer fra Sarah her: http://www.babysam.dk/inspiration/sarah-zobel/

Posted by BabySam on 19. oktober 2015

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

/ritzau/FOKUS

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu