Bush tvillingerne med i valgkampen

onsdag d. 14. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

George W. Bush’s to døtre, tvillingerne Jenna og Barbara, giver nu deres første interview, som et led i deres støtte til faderens valgkampagne.

Se billederne: Kronprinsen lod sig hylde

Tvillingerne er begge færdige med college, og har sluttet sig til Georges valgkamp. Barbara, som studerede humanistiske fag ved Yale, gjorde sin debut i Michigan tirsdag. Jenna, som studerede engelsk ved Universitetet i Texas, tog med far på bustur i Pennsylvania. Ingen af dem er dog rigtigt interesseret i politik.

Uindbudt svensk gæst truer med at spolere kronprinsens fejring

“Jeg er bare ikke interesseret i politik. Jeg har mine meninger, men der er ingenting i politik som har interesseret mig. Jeg er 22, og dette er det første interview jeg er med i, i mit liv” siger Jenna, som fører ordet igennem det meste af interviewet. Hun understreger at hun og søsteren selv har bestemt at være med på farens valgkamp.

“Dette er ikke noget han har presset os til at gøre. Faktisk tror jeg, han blev lidt overrasket da vi ville være med. Men vi er glad for vores far og vi tror vi ville have fortrudt det, hvis vi ikke gjorde det,” siger Jenna.

Del din kommentar

Forsiden lige nu