Buttenschøn-par vil skilles: -Vi er bedre forældre hver for sig

søndag d. 9. juli 2017 kl: 12. 52 Af: Ritzau Fokus
Buttenschøn-par vil skilles
Seks års ægteskab er slut mellem Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)

Musikeren Thomas Buttenschøn og bloggeren Cana Buttenschøn skal skilles efter seks års ægteskab.

Seks års ægteskab er slut mellem Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn.

Det bekendtgjorde musikeren og den kendte blogger lørdag formiddag i to enslydende beskeder, som de lagde ud på deres respektive Instagram-profiler.

Takker for støtten

I et indlæg på sin blog, canabuttenschon.dk, takker Cana Buttenschøn nu for al den støtte, der er strømmet ind.

– Det har naturligvis ikke været en let beslutning, men vi er, efter at have vendt hver eneste sten, vi overhovedet er stødt på, overbevist om, at det er den rigtige.

Thomas Buttenschøn har fået ny kæreste

– For Thomas og mig og for os som familie, herunder også for børnene, fordi Thomas og jeg er bedre mennesker og forældre hver for sig, skriver Cana Buttenschøn på sin blog.

– Vi er ikke længere et godt par, men vi satser benhårdt på at blive et godt team og ligeså gode venner, skriver hun i indlægget.

Parret mødte hinanden gennem venners venner i 2009.

Og selv om det ikke var kærlighed ved første blik, opstod der efterfølgende sød musik.

Efterårsbryllup

Thomas Buttenschøn og Cana Buttenschøn giftede sig ved et efterårsbryllup i 201.

Siden er de blevet forældre til Jens på i dag seks år og Peter på tre år.

Da parret lørdag bekendtgjorde skilsmissen, blev det understreget, at beslutningen er taget i fællesskab, men at det var umådeligt svært at fortælle de to små sønner, at mor og far ikke længere er sammen.

– Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende til at blive venskabelig, og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn.

– Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre hver for sig, lød det blandt andet i opslaget på Instagram.

Thomas Buttenschøn er agnostiker: - Det kan føles tomt ikke at tro på noget

Læs hele erklæringen om bruddet her:

"Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge. Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn. Børnene er det vigtigste og det vil de altid være. Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem. Og for deres skyld vil vi gerne bede om så meget ro omkring situationen som muligt. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre, hver for sig. Det er hårdt at nå dertil, men vi tror begge to, at det er det bedste både for os og for børnene på sigt. Vi håber ikke jeres Instagram-glasbillede af den lykkelige familie Buttenschøn krakelerer; vi har haft det godt, men nu vil vi bare gerne have det bedre, igen. Livet går videre, det er sommer og vi elsker stadig hinanden, bare ikke længere som kærester. ❤️ C&T

A post shared by Thomas Buttenschøn (@buttenschon) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu