Caitlyn Jenner var tæt på selvmord

mandag d. 27. juli 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Caitlyn Jenner modtager her en ESPY Award for sit store mod til at stå frem som kvinde.

Caitlyn Jenner modtager her en ESPY Award for sit store mod til at stå frem som kvinde. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

65-årige Jenner afslører, at hun har stået med en pistol og overvejet at gøre en ende på det hele.

Den spritnye tv-serie “I Am Cait” følger Caitlyn Jenner, den tidligere sportsatlet og papfar til Kardashian-søstrene, efter sit kønsskifte. Og det første afsnit bød på en overraskende udmelding fra Caitlyn Jenner, da hun fik en besked fra en kvinde, som er mor til en 14-årig dreng, der begik selvmord.

Kardashian-familiemedlem overvejede selvmord

– Jeg ved, hvordan de børn har det. Jeg har haft nogle meget mørke perioder i mit liv. Jeg har stået i mit hus med en pistol og sagt ‘Lad os bare ende det hele lige her. Ikke mere smerte. Ikke mere lidelse’, afslører 65-årige Caitlyn Jenner.

– Den kamp er ægte. Jeg har selv været der, konstaterer hun åbenhjertigt.

Den tidligere OL-vinder sprang tidligere på året ud som kvinde og annoncerede i magasinet Vanity Fair, at hun fra nu af ønskede at blive kaldt Caitlyn.

– Selvmord er en permanent løsning på et meget midlertidigt problem. De fleste af dem, der er i risikogruppen, er unge børn. De har hele deres liv foran sig. Det behøver ikke ske, siger Caitlyn Jenner.

Siden sin transformation til kvinde har Caitlyn Jenner oplevet stor opbakning fra familien, som blandt andre tæller hendes døtre Kylie Jenner og Kendall Jenner og de tidligere papbørn fra Kardashian-klanen.

Senest har rapperen Kanye West, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian, sagt, at han støtter Caitlyn Jenner, som var hans pap-svigerfar, da Caitlyn Jenner i sin tid som Bruce Jenner var gift med forretningskvinden Kris Jenner.

Caitlyn Jenner blander sig i ophedet debat

Se et klip fra serien, hvor Caitlyn Jenner fortæller om Kanye Wests støtte her: http://morningafter.gawker.com/watch-kanye-west-give-caitlyn-jenner-his-endorsement-1720298273

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu