Cameron og Justin skal giftes

tirsdag d. 17. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Cmeron Diaz og Justin Timberlake er ved at planlægge et bryllup til jul. Planerne for brylluppet bliver holdt for dem selv, da de har svoret at holde et helt privat bryllup, så de vil ikke afsløre noget som helst.

Kendte og kongelige indtog Tivoli Dronningen åbner dørene på Cayx

Det siges at Cameron Diaz har drømt om at få et rigtigt vinterbryllup siden hun var lille, og nu ser det ud til, at hendes drøm vil gå i opfyldelse. “Det er Camerons ide. Hun har altid drømt om et stort hvidt bryllup, og julen har altid betydet noget meget specielt for hende. Hverken hende eller Justin vil vente for lang tid. De tænker på at holde det denne jul, men de er ikke sikre på hvor det skal holdes henne endnu,” udtaler en kilde tæt på parret.

“Cameron har jo en karriere inden for film, så hun ved at hun kan få brylluppet lige som hun vil have det. Hun elsker eventyr, og har planlagt at hun vil have en rigtigt Askepot kjole på. Men hun kan også godt lide noget sjov og ballade, så hun vil gerne have at det skal være et sjovt bryllup. Hun vil leje en snemaskine, så hun er sikker på, at det bliver en hvid jul,” slutter kilden. Justin friede til Cameron efter han havde spurgt hendes forældre om hendes hånd, og efter han havde fortalt sin mor om det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu