Camilla af Rosenborg: -Børnene har mødt min nye kæreste

torsdag d. 20. april 2017 kl: 13. 36 Af: Ritzau Fokus
, Jennifer Aniston
Det er ikke kun Camilla af Rosenborg, der er glad for sin nye kæreste. Også hendes børn deler glæden. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

Det er ikke kun Camilla af Rosenborg, der er glad for sin nye kæreste. Også hendes børn deler glæden.

Det var en glad og nyforelsket Camilla af Rosenborg, der tidligere på måneden kunne afsløre over for Billed-Bladet, at hun igen har fundet kærligheden.

Den tidligere komtesses nye udkårne er den 47-årige kok Ivan Ottesen, som hun traf på datingportalen Tinder.

Camilla af Rosenborg skal giftes: Sådan foregik frieriet

Og siden da har de to hængt sammen.

Børnene er også glad for kæresten

Det nyforelskede par har været sammen i godt tre måneder, og det er ikke kun Camilla, som er begejstret for den nye mand i hendes liv.

Også hendes børn, Anastasia, Ludwig, Leopold, og Theodor, der alle er i alderen mellem 9 og 19 år, glæder sig på deres mors vegne, fortæller hun til Ritzau Fokus.

– De synes, det er lidt hyggeligt, at jeg ikke er alene længere. Jeg har jo alligevel været alene i et års tid. De er positive og synes, at Ivan er sød, fortæller en storsmilende Camilla.

Lod sig skille

Efter næsten 25 års ægteskab med eksmanden Mikael Rosanes lod Camilla af Rosenborg sig skille i august sidste år.

Og selv om forholdet til den 47-årige Ivan Ottesen endnu er nyt, så er relationen mellem de to noget ældre, afslører Camilla.

– Der, hvor jeg var kontorelev tilbage i 1991 eller 1992, var Ivan kokkemedhjælper. Og det var nok også det, der gjorde, at vi fik en hel masse at tale om til at begynde med, siger hun.

– Vi arbejdede for DSB’s færgerestauranter, så vi har siddet og kigget på billeder i de gamle personaleblade sammen, tilføjer hun.

Har du råd? Margrethes grandniece sender villa på markedet igen

Camilla af Rosenborg er datter af grev Christian, der var fætter til dronning Margrethe, og grevinde Anne Dorte af Rosenborg.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu