Camilla Martin skal ikke op af kirkegulvet igen

tirsdag d. 13. august 2013 kl: 10. 10 Af: Kendte.dk NY
 
Camilla Martin blev aldrig skilt. - Foto: badzine.de

Camilla Martin blev aldrig skilt. – Foto: badzine.de

Eks verdensmesteren blev aldrig skilt fra sin mand efter seperationen, og det er Camilla Martin glad for i dag.

Camilla Martin skullle egentlig skilles fra sin mand, Lars Nygaard, men parret blev kun separeret og fik ikke ordnet papirarbejdet, så selvom de i en periode ikke var sammen, er de stadig gift.

Læs også: Brøndby spilleren Simon Makienok scorer hot TV-vært

“Vi er faktisk stadig gift, fordi det er jo så løjerligt, at når man bliver separeret, så skal man selv melde den endelige skilsmisse, men det fik vi aldrig gjort, og når så separationen ophører, så er man gift igen. Men vi tager den ikke op ad gulvet igen, tror jeg. Så skulle det være for syns skyld”, sagde Camilla Martin til  SEogHØR.dk.

Verdensmesteren i badminton undersøgte de juridiske regler af hensyn til testamentering og kunne konstatere, at hun stadig var gift. Og det er Camilla Martin glad for i dag.

Se også: Galleri: 10 hotte kendte i designer-bikini

“Vi har et rækkehus sammen i Holte, og så smider jeg Lars ind i en lejlighed i Lyngby et par gange om ugen, så kan han sidde derinde og hygge sig med sig selv. Det er den måde, vi kan få det til at fungere på, og det har vi det rigtigt godt med. Det kan være, det er anderledes om fem år, men det er sådan en moderne form for parterapi, kalder vi det. Men vi har det godt”, sagde Camilla Martin til SEogHØR.

Kilde: SEogHØR.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu