Camilla Plum råber om hjælp: -Risikerer at miste alt

torsdag d. 7. juni 2018 kl: 12. 29 Af: Elo Christoffersen

Camilla Plum skal have betalt en stor skattegæld i en rasende fart. Derfor tager hun utraditionelle metoder i brug.

Tidligere tv-kok Camilla Plum er endt i en noget ubehagelig situation. Det skriver hun i et opslag på Facebook.

Camilla Plum er endt ud med en stor skattegæld, der skal betales ret hurtigt. Skattegælden er opstået af forskellige og meget uheldige grunde, skriver den tidligere tv-kok.

Camilla Plum: -Nogen har taget min "Numse"

– Jeg risikerer at miste alt, hvis jeg ikke skaffer ret mange penge i en stor fart, kan man læse i opslaget på Facebook.

Usædvanlig fremgangsmåde

Hun erkender, at det er en usædvanlig fremgangsmåde. Men hun skammer sig ikke over det:

– Mit team og jeg knokler, vi har en god ting kørende som er i fremgang, og det går bedre hvert år, , Mange, mange mennesker har haft glæde af at besøge os i de sidste 20 år på gården til en lang række arrangementer. Vi er heldige at have mange gode stamkunder. vi har gang i en dejlig økologisk gård, en fin velassorteret planteskole, en dejlig gårdbutik på Nørrebro, og jeg ved at vi kan komme ud på den anden side, hvis vi får lidt arbejdsro, skriver Camilla Plum videre.

Camillas bøn

Hun har en bøn: Det er at folk kommer og køber varer i gårdbutikken.

Kendte.dk har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra Camilla Plum. Vi ville blandt andet gerne vide, hvor stor skattegælden er – og om nogen er trådt til for at hjælpe økonomisk.

Dagens fødselar: Camilla Plum

Camilla Plum er blandt andet kendt for DR2-madprogrammerne “Boller af stål” og “Camilla Plum og den sorte gryde”. Hun har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard i Nordsjælland. Ved siden af driver hun også en planteskole og en lille gårdbutik på Jægersborggade på Nørrebro.Del din kommentar

Forsiden lige nu