Camilla af Rosenborg skal skilles

onsdag d. 3. august 2016 kl: 12. 12 Af: Uffe Dahl
, Jennifer Aniston
Camilla af Rosenborg har i 21 år været gift med Mikael Rosanes. Nu skal parret skilles. Arkivfoto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix.

Camilla af Rosenborg skal skilles fra sin mand Mikael Rosanes efter 21 års ægteskab.

Efter 21 års ægteskab meddeler Camilla af Rosenborg, at hun skal skilles fra sin mand, Mikael Rosanes.

Camilla af Rosenborg kommer med den opsigtvækkende meddelelse gennem Billed-Bladet og lader forstå, at hun ikke ønsker en “medie-skilsmisse” og derfor ikke ønsker at kommentere sagen over for andre medier end Billed-Bladet, hvor hun har været redaktør af den royale brevkasse igennem ni år.

Camilla af Rosenborg skal giftes: Sådan foregik frieriet

Nu kappes navlestrengen

– Der har ikke været en dag, hvor vi ikke har arbejdet sammen eller i det mindste talt med hinanden flere gange over telefonen, men nu kappes ”navlestrengen”, og vi går hver til sit, fortæller Mikael Rosanes, 64, og Camilla af Rosenborg, 43, til Billed-Bladet.

Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes er dog overbevist om, at de vil bevare deres gode og mangeårige venskab. I ægteskabet er der fire børn: Anastasia, 18, Ludwig, 16, Leopold, 11, og Theodor, 8.

Mistede komtessetitel

Den 20. maj 1995 blev Camilla af Rosenborg gift med direktør Mikael John Rosanes i Søllerød Kirke.

Har du råd? Margrethes grandniece sender villa på markedet igen

Ved samme lejlighed mistede hun rent formelt sin komtessetitel men beholder titlen “af Rosenborg” som borgerligt efternavn.

Camilla af Rosenborg er oldebarn til kong Christian den 10. Og gennem sin farmor, Arveprinsesse Caroline-Mathilde, nedstammer Camilla af Rosenborg ifølge Wikipedia fra kong Georg 2. af Storbritannien. Derfor har hun og hendes efterkommere en meget fjern arveret til den britiske trone.

Del din kommentar

Forsiden lige nu