Caroline Henderson udvider sin juleturné

mandag d. 15. august 2016 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
Caroline Henderson 120816 pressefoto
Caroline Henderson spiller julen ind, når hun gæster hele tre Københavnske kirker i tre forskellige bydele. Pressefoto.

Med to udsolgte koncerter i Christians Kirke på Christianshavn udvider Caroline Henderson nu sin juleturné og besøger flere københavnske bydele.

I december spiller Caroline Henderson julen ind, når hun gæster hele tre Københavnske kirker i tre forskellige bydele, nemlig Christians Kirke på Christianshavn, Eliaskirken på Vesterbro og Sankt Jakobs Kirke på Østerbro.

Badehotel-stjerne kvitter af personlige årsager

Danmarks jazzdiva får følge af sin faste pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren. Publikum kan forvente fantastisk stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret.

Med syv Grammys, 13 udgivelser og massive radiohits som ’Made in Europe’ og ’Kiss Me Kiss Me’ står Caroline Henderson som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk pophistorie. Musikken har ben i både jazz, pop og hiphop og Hendersons stemme er både sensuel, dyb og dragende.

Tog springet fra popprinsesse til jazzdiva

I begyndelsen af 90’erne tog hun springet fra popprinsesse til jazzdiva, hvor hun med albummet ’Cinemataztic’ fra 1995 var med til at rykke grænserne for dansk mainstream musik. På teatersiden medvirkede hun tidligere på året i forestillingen Hairspray i Tivolis Koncertsal og hun er lige nu sammen med rocksangerinden Kira Skov aktuel i en teaterkoncert på Aarhus Teater.

Disse kendisser søgte danskerne efter i 2017

Caroline Henderson startede med julekoncerterne tilbage i 2010, hvor hun spillede med 4 udsolgte koncerter i Christians Kirke, København. Siden er juletraditionen år for år blevet udvidet til også at omfatte andre danske kirker rundt omkring i landet og nu også i forskellige københavnske bydele:

Sø. 11/12 kl. 15:00 & 18:00: København K, Christians Kirke
Sø. 18/12 kl. 15:00: København K, Christians Kirke
Ti. 20/12 kl. 20:00: København Ø, Skt. Jakobs Kirke
On. 21/12 kl. 20:00: København V, Eliaskirken

Del din kommentar

Forsiden lige nu