Forkælet: Caroline og Bendtners søn er helt ustyrlig

mandag d. 1. juli 2013 kl: 12. 46 Af: Ritzau Fokus
 

Her hygger Caroline Fleming sig sammen med kronprinsesse Mary under sit ophold i Danmark, hvor hun boede på Hotel d'Angleterre. Foto: Kenneth Meyer / POLFOTO

Fodboldstjerne amok: Satte ild til hus og råbte skældsord

Personale på det eksklusive Hotel d’Angleterre i København er rystet efter et besøg af Caroline Fleming og hendes 2½ år gamle søn.

Skrig og skrål på gangene. Ting blev kastet og der blev lavet ballade.

Så kontant er udmeldingen fra flere ansatte på Hotel d’Angleterre, efter tv-vært Caroline Fleming boede på hotellet med sin 2½ år gamle søn, Nicholas Iuel Bendtner.

De ansatte er anonyme og siger til Se og Hør, at den lille dreng har været helt umulig under opholdet.

– Han har styrtet rundt på gangene fuldstændig ukontrolleret og skreget med mere eller mindre tøj på, siger en ansat til Se og Hør.

Caroline Fleming, der normalt bor i London, var tjekket ind på hotellet i forbindelse med, at hun var i Danmark for at optage “Danmarks næste Topmodel” til Kanal 4.

– Selv om Carolines søn ikke er særlig gammel, så har han fyldt helt ekstremt meget. Han hundsede rundt med personalet. Han skulle have ganske særlig mad og hylede og skreg og kastede sig rundt, når han ikke fik sin vilje, siger en anonym kilde til ugebladet.

VM-stjerner på kant med loven

Hverken Hotel d’Angleterres direktør Dorte Rønnow Hansen eller Caroline Fleming har ønsket at kommenterer historien.

Sønnen har Caroline Fleming sammen med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Del din kommentar

Forsiden lige nu