Caroline tester dildo: -Hold da op et bat

fredag d. 7. oktober 2016 kl: 9. 07 Af: Elo Christoffersen

- Hold da op et bat! Sådan lyder det fra "Onani-Caroline", der har testet en dildo forud for sexmessen Erotic World.

Du kender nok 19-årige Caroline Petersen fra enten Paradise Hotel eller Robinson Ekspeditionen. Under deltagelsen i Paradise Hotel blev hun kendt som “onani-Caroline”. Onani fylder en del i Carolines liv og det lægger hun heller ikke skjul på.

Nu er hun blevet dildo-tester på sexmessen Erotic World, der løber af stablen i denne weekend. Denne test kan allerede læses på Erotic Worlds hjemmeside:

Se billederne: Danske babes i bikini

– Generelt synes jeg, at den er helt fantastisk. Størrelsen på den tænder mig så meget. Hvis jeg fandt en fyr med den størrelse, ville jeg aldrig forlade ham. Så hvis du godt kan lide store penisser, men aldrig rigtig føler, at du finder manden, der kan leve op til det. Så er den her dildo lige noget for dig, skriver Caroline blandt andet i anmeldelsen af dildoen Vibe Therapy Seren.

Caroline: -Hold da op et bat

– Jeg onanerer hver dag, og det har jeg gjort i lang tid. Jeg har dog aldrig fået en orgasme på det niveau, som jeg har nu. Da jeg så dildoen, tænkte jeg: Hold da op et bat. Den er så stor, og det er bare så frækt. Jeg startede den med det samme og satte vibrationen ned til min klitoris.

– Der gik 1 minut, og så brød min krop ud i en dejlig våd orgasme. Aldrig har jeg stønnet så meget. Jeg var i himlen, som jeg aldrig har været før. Jeg tog ikke blikket fra dildoen en eneste gang, mens jeg holdte den tæt mod min klitoris.

Caroline Petersen fortæller desuden, at dildoen er så stor, at det endnu ikke er lykkedes hende, at få den op i skeden.

Onani-Caroline i smertehelvede: Røg på sygehuset

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Caroline Petersen skal på sexmessen Erotic World holde foredrag om onani.

Del din kommentar

Forsiden lige nu