Carpark North tager på forårsturné

lørdag d. 10. september 2016 kl: 15. 00 Af: Elo Christoffersen
CPN2016
Carpark North annoncerer nu en turné til foråret. Pressefoto.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til marts, hvor Carpark North vender tilbage med deres eksplosive og energiske elektro-rock. Denne gang skifter trioen de traditionelle venues ud med koncertsale og spiller koncerter for et siddende publikum.

Når Carpark North i foråret gæster de største danske byer bliver det med en turné i nye omgivelser. Den danske trio besøger nemlig koncertsale, hvor et siddende publikum kan se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal.

Carpark North har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets største bands. Siden har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv sommersinglen ’You’re My Fire’ med Nik & Jay og Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen.

Carpark North får drengedrøm opfyldt

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer, og de er nu klar med en omfattende forårsturné.

Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, mens trioen samtidig er i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017. Så mon ikke, publikum får fornøjelsen at opleve nyt materiale på denne turné?

Morgen-rock på maskinstationen

Her kommer Carpark North

Lø. 4. mar.: Greve, Portalen
To. 9. mar.: Odense, Odeon
Fr. 10. mar.: Aarhus, Musikhuset Aarhus
Lø. 11. mar.: København, DR Koncerthuset
Fr. 17. mar.: Aalborg, Musikkens Hus
Fr. 24. mar.: Herning Kongresscenter
Lø. 25. mar.: Skive, Kulturcenter Limfjord

Billetsalget er startet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu