Carrey kuppede showet

mandag d. 12. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jim Carrey gik helt amok, da filmen "Bruce Almighty" modtog den prestigefulde People´s Choise Award-pris. Komikeren råbte og skreg og jokede med kollegaerne fra sidste års kassesucces, hvor Carrey spiller manden, der får lov til at vikariere for Gud.

Under takketalen kunne Carrey heller ikke bevare alvoren og han sagde blandt andet: "Det er ikke bare vigtigt for filmen, at få en pris som denne. Det er også fantastisk at vide, at hele Hollywood-samfundet har bestemt sig for at tage imod Jesus som sin Herre og Frelser. Tusind tak mine jødiske venner", råbte Carrey, mens han slog ud med armene i bedste prædikant-stil.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

I kategorien for den bedste talkshowsvært vandt Operah Winfrey og bankede dermed både Jay Leno og David Letterman. Prisen for den bedste komidieserie gik til Friends, der også har vundet den de sidste mange år.

Kun et beskedent udbud af vinderne var mødt op for at modtage priserne. Det skyldes, at der samme aften blev afholdt en anden prisuddeling, nemligt Critics Choise Awards, der fandt sted i Beverly Hills.

Del din kommentar

Forsiden lige nu