Carrie Underwood: Sådan reddede jeg min søn

søndag d. 6. september 2015 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Carrie Underwood er gift med hockeyspilleren Mike Fisher.

Carrie Underwood er gift med hockeyspilleren Mike Fisher. Foto: Sanford Myers/SANFORD MYERS/INVISION/AP

Carrie Underwood måtte få bilruden knust, da hendes hund kom til at træde på den automatiske dørlukning i bilen, hvor hendes lille søn sad.

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, men den lille logrende størrelse endte med at skabe store og potentielt alvorlige problemer for Carrie Underwood.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

Den 32-årige sangerinde, der vandt den amerikanske udgave af talentprogrammet “American Idol” i 2005, handlede resolut efter sit moderinstinkt, da hun skulle redde sin lille babysøn, Isaiah, en varm julidag.

– Vi parkerede ved lufthavnen og steg ud og lukkede døren for at tage bagagen ud, fortalte Grammy-vinderen til Chicagos radiokanal US 99,5 og fortsatte fortællingen:

– Straks sprang en af hundene op på det lille kontrolpanel på døren, og jeg hørte et klik, og det eneste, jeg tænkte, var bare: “Dørene er låste, dørene er låste”. Vi prøvede at få hundene til at åbne dørene igen, men det kunne de ikke, uddybede den kvindelige country-crooner, der er gift med hockeyspilleren Mike Fisher, i interviewet.

Derfor viste den amerikanske sangerinde sig at være en særdeles handlekraftig kvinde og fik straks sin svoger til at knuse ruden i stedet for at vente på assistance for at redde sønnike.

Carrie Underwood rydder country-prisshow

– Når dine hunde smækker sig selv inde med alle dine ting og din baby i bilen, og man bliver nødt til at smadre ruden for at komme ind, skrev hun efterfølgende på Twitter efterfulgt af hashtagget “hvad er sandsynligheden”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu