Casper Christensen bag ny serie på Comedy Central

lørdag d. 5. december 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

I morgen er der premiere på den helt nye sketch-serie ”Comedy Central præsenterer”, hvor to nye danske comedy-talenter træder ind på scenen i den bedste sendetid. Bag serien står Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment.

”Alt er tilladt, så længe det er sjovt.”

Klovn er ifølge anmelder den fineste form for inklusion

Sådan lyder briefet, som to komiker-talenter har fået forud for Comedy Centrals nye danske sketchshow ”Comedy Central præsenterer”. Det er første gang, at Comedy Central producerer et lokalt program i Norden, og det har premiere søndag den 6. december klokken 22. Der vil blive sendt fire programmer af 30 minutters varighed.

Programmets formål er at præsentere danskerne for de mest lovende nye danske komikere, og hovedrollerne indtages af de unge talenter Mads Koudal og Daniel Hoff, der kaster sig ud i en række vanvittige sketches.

Casper Christensens selskab producerer

Det er første gang, at Comedy Central producerer et program specielt til de danske comedy-fans, og producenten bag sketchshowet har stor erfaring med dansk comedy – for at sige det mildt.

Den nye sketch-serie bliver nemlig produceret af Douglas Entertainment, der er ejet af Casper Christensen. Og med succeser som Klovn, Langt fra Las Vegas og Mandrilaftalen er der vist ingen tvivl om, at de spirende komikere er i gode hænder. Casper Christensen er glad for, at nye talenter får muligheden for at nå ud til et bredere publikum.

– Det er altid fedt med nye talenter i branchen. I programmet præsenterer vi Danmark for unge komikere, der har drive, fede idéer, og som ikke er bange for at kaste sig ud i mærkelige projekter med hovedet først. Det er jo tit sådan, de virkelig gode idéer opstår, fortæller Casper Christensen.

100.000 følgere på Facebook

Daniel Hoff, det ene af comedy-talenterne i ”Comedy Central præsenterer”, startede sin karriere inden for komik og satire hos netop Douglas Entertainment. Han har bl.a. produceret indhold til FunnyHaHa på TV2 Zulu og været vært på ”Bag om Live fra Bremen”.

– Når man kommer lige fra Jylland og pludselig arbejder med Casper Christensen og Douglas Entertainment, så bliver man stolt. Stort set alle de store komikere har jo på én eller anden måde arbejdet med dem. Jeg glæder mig helt vildt til at udkomme på Comedy Central og til at præsentere danskerne for nogle af de universer og karakterer, vi har skabt, siger Daniel Hoff, der desuden har satire-kanalen HOFFEtv med næsten 100.000 følgere.

– Det har været en fed proces, at få lov til at skrive og instruere sit eget materiale og især til et så interessant foretagende som Comedy Central. Vi er glade for at have fået denne fede mulighed. At have Casper Christensen i ryggen er virkelig et kompliment, og vi håber at kunne udgive endnu mere god comedy i fremtiden, siger Mads Koudal, der foruden sit arbejde som komiker instruerer musikvideoer, sketches og reklamefilm.

Hvert af de fire afsnit af ”Comedy Central præsenterer” varer 30 minutter og har et bestemt tema. Første afsnit bliver sendt søndag den 6. december klokken 22 på Comedy Central.

Casper Christensens gamle dollargrin kan blive din næste bil

Om Daniel Hoff

–    Daniel Hoff kommer fra Give nær Vejle.
–    Den 31-årige komiker er uddannet grafisk designer og Art Director
–    Han har tidligere arbejdet på Douglas Entertainment, hvor han har produceret indhold til tre sæsoner af FunnyHaHa på TV 2 Zulu.
–    Han har arbejdet på DR3 som vært på programmet ”Menneskeforsøg”.
–    Han er lige startet i nyt job som producer på Splay, der arbejder med marketing på bl.a. YouTube.

Om Mads Koudal

–    Mads Koudal er uddannet fra teaterskolen ”The Arts Educational School of Acting”
–    Han har arbejdet med film og tv, både foran og bagved kameraet, i Danmark såvel som i udlandet.
–    Han har blandt andet medvirket i DR2-serierne ”A-Klassen”, ”Partiets Mand” og ”Det Slører Stadig”.
–    Han spillede hovedrollen i filmen ”Upstairs”, som fik en Robert-nominering i 2012.
–    Han er snart aktuel i spillefilmene ”Finale” og ”Gælden”

Del din kommentar

Forsiden lige nu