Casper Christensen skal være far igen

torsdag d. 28. juli 2016 kl: 12. 28 Af: Ritzau Fokus

Den populære skuespiller og komiker skal være far igen, skriver Ekstra Bladet. Det er hans hustru, Isabel Friis-Mikkelsens første barn.

Der bliver masser at se til i det nye år for Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen, der skal have deres første barn sammen.

Isabel Friis Mikkelsen, der er datter af modelmutter Jaqueline Friis-Mikkelsen og skuespilleren Jarl Friis-Mikkelsen, er nemlig gravid. Det afslører Casper Christensen overfor Ekstra Bladet.

Klovn er ifølge anmelder den fineste form for inklusion

– Ja, og vi glæder os helt vildt. Det sker i det nye år, men mere vil vi ikke sige. Andet end at jeg er stolt, siger komikeren til Ekstra Bladet.

Parret blev gift i september 2014, og har ikke lagt skjul på, at de på et tidspunkt gerne ville stifte familie sammen.

– Jeg er sgu klar til at få et barn. Nu har jeg jo lært lidt med de to børn, som jeg har i forvejen, fortalte Casper Christensen sidste år til Ekstra Bladet.

Casper Christensens gamle dollargrin kan blive din næste bil

Komikeren, der er kendt fra blandt andet “Klovn” og “Langt fra Las Vegas”, har i forvejen to børn fra sit ægteskab med Anette Toftgaard, som han var gift med fra 1996 til 2003. Senere havde han også et længere forhold til kollegaen Iben Hjejle.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu