Se videoen: Dating-svindler viser sig at kende sit offer lidt for godt

søndag d. 21. januar 2018 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
Catfish 2018
MTVs hæsblæsende show 'Catfish' er tilbage med en spritny sæson. Foto: MTV.

MTVs hæsblæsende show 'Catfish' er tilbage med en spritny sæson, hvor værterne endnu engang skal afsløre dating-svindlere. Det første afsnit byder en spændende rejse, der får en noget uventet afslutning.

Forestil dig at skrive med en sød person online, falde for de smukke ord og billeder, aftale at ses på et tidspunkt, for så pludselig at finde ud af, at din flirt er en helt anden end den han eller hun udgiver sig for.

Fans rasende over Madonna: Nu forklarer stjernen sig

På amerikansk kaldes en person, der gemmer sig bag en falsk profil på nettet og forsøger at få intetanende personer til at forelske sig i dem for en ‘catfish’.

Det er også titlen og omdrejningspunktet for et af MTV’s mest populære programmer, der for nylig havde dansk sæsonpremiere. I programmet hjælper de to værter Nev Schulman og Max Joseph kærlighedssøgende mennesker med at afsløre om den person, de dater online i virkeligheden er en ‘catfish’.

Skriver på vegne af sin mor

I første afsnit besøger Nev Schulman og Max Joseph den amerikanske by St. Louis og den 17-årige Le’Vonte.

Han skriver på vegne af sin mor Sheklia, der i nogle måneder har været forelsket i manden Talli, som hun kun har mødt online.

Le’Vonte er mistænksom og advarer sin mor om, at daten måske ikke er den, han udgiver sig for at være.

Sandheden viser sig dog at være en hel anden.

Mor afslører hun er en “catfish”

Under optagelserne afslører moren, at hun i virkeligheden selv er en catfish og har brugt en falsk profil til at skrive med Talli. Men historien stopper ikke der, for til sidst bliver det røbet, at Sheklia – uden at vide det – faktisk kender sit offer ganske godt. Talli, der tilsyneladende også har brugt en falsk profil, er i virkeligheden Sheklias ekskæreste.

Kvinde hævner sig på utro kæreste med vild tatovering

Sæsonen igennem graver Nev Schulman og Max Joseph sig dybt ned i de medvirkendes forhold og afslører chokerende sandheder.

Catfish kan ses på MTV Danmark søndage klokken 20. Tv-serien bygger på en dokumentarfilm fra 2010, og i den nye sæson runder serien afsnit nummer 100.

Del din kommentar

Forsiden lige nu