Catherine Zeta-Jones gift med 25 år ældre mand

mandag d. 22. juli 2013 kl: 15. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Catherine Zeta-Jones mødte sin mand, Michael Douglas, i 1998. Foto: AP/Seth Wenig / POLFOTO

Hollywood-ikon fylder 101 år: Er stadig frisk

Catherine Zeta-Jones tror på, at humor, respekt og plads giver et lykkeligt ægteskab.

Et ægteskab i Hollywoods søgelys er ikke altid nemt, og kendis-skilsmisserne tager ofte spalteplads i ugebladene. Men skuespillerparret Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas, der har været gift i 13 år, har fundet opskriften.

– Respekt, plads og sans for humor. Vi bruger en frygtelig masse tid sammen, så vi er gode til også at sørge for at give hinanden plads, fortæller 43-årige Catherine Zeta-Jones til Sunday Telegraphs magasin “Stella Magazine.”

– Vi har for nyligt bygget ud, så vi kunne få et skab. Jeg kan gå derind og aldrig komme ud igen. Min mand banker på døren og spørger, om han må komme ind. Men jeg har et fjernsyn derinde, og min datter tager sine venner med derind – de leger butik og tager alt mit tøj på. Jeg kunne blive derinde hele dagen, lyder det fra skuespillerinden, der er 25 år yngre end ægtemanden Michael Douglas.

En aldersforskel, der ikke bekymrer skuespillerinden.

– I forhold til aldersforskellen, så er det utroligt, at vi på mange måder er så ens. Vi har et afslappet og nemt forhold.

Hun peger netop på deres forskelligheder, som styrken i deres forhold.

– Michael er planlægnings-freak. Han kigger konstant i kalenderen og kontrollerer datoer og organiserer weekender. Jeg vågner bare op og siger “hvad skal vi i dag”.

Rasende filmstjerne deler frækt foto

Parret mødte hinanden i 1998, hvor de blev introduceret af skuespiller-kollegaen Danny DeVito under en filmfestival i Frankrig. De begyndte at date samme år – og allerede året efter faldt Michael Douglas på knæ.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu