“Catwoman” slagtet

fredag d. 23. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Hvis man skal tro de amerikanske filmanmeldere, er filmen “Catwoman” slet ikke værd at spilde tid på. De er meget enige om at filmen, med Halle Berry i hovedrollen, er helt utrolig dårlig. Blandt andet hedder det, at “manuskriptet er et pinligt, sentimentalt stykke arbejde – der lugter desperat af gruppearbejde.”

Popikoner må aflyse koncert efter ulykke: 14 personer såret Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet

I filmen spiller Halle Berry rollen som kvinden Patience Philips, der arbejder for et kosmetikfirma. Philips bliver dræbt, da hun opdager, at firmaets skønhedscremer er sundhedsskadelige. Ejerne af firmaet får hende kastet i en flod med giftigt affald, hvor hun drukner. Philips bliver dog genoplivet af en mystisk kat, der også giver hende katteagtige evner. Derefter forsøger Philips at få hævn.

Kritikerne af filmen synes, det er et noget usandsynligt plot, og de forstår ikke, hvorfor Oscar-vinderen Halle Berry har valgt at spille med i filmen. Berry siger dog, at hun er stolt af rollen som superheltinde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu