Caviezel er Jesus

onsdag d. 7. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

James Caviezel, der spiller rollen som Jesus i ”Passion of Christ”, blev bedt om at udføre mirakler af nogle fattige mexicanere. Caviezel var på besøg i den fattige mexicanske stat Veracruz og her blev han mødt af en flok mexicanere, som troede, at han var selveste Jesus og ikke bare en skuespiller. De ville have, at han skulle helbrede syge, ligesom Jesus gjorde det.

Kronprins skifter måske navn, når han bliver konge

Caviezel fortæller, at han faktisk blev rørt over mexicanernes stærke tro, selvom han først blev meget overrasket: ”Det var et chok for mig, at se hvordan de kom til mig for at bede om min hjælp. Jeg måtte forklare dem, at jeg kun var en skuespiller og ikke Guds søn”, udtaler han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu