Cecilie Hother: Kan denne ventekjole holde i 37 år?

tirsdag d. 7. juni 2016 kl: 7. 58 Af: Elo Christoffersen
 

Cecilie Hother skal her i sommer føde en datter. Nu er hun så stor, at hun ikke kan være i sit eget tøj.

Tv-vært på TV2 Fri, Cecilie Hother, der venter en pige her i sommer, er kommet i et dilemma. Maven er nemlig blevet så stor, at Cecilie ikke kan passe sit eget tøj mere. Men det var der råd for i lørdags:

Danseglad vejrvært har sat sin villa til salg

– I lørdags kommer min mor, inden jeg er på vej ud af døren til optagelserne på Hjallerup Marked, og siger: ”Jeg har en kjole som du kan være i resten af din graviditet. Grunden til jeg ved det er, at kjolen er en som jeg købte da jeg ventede dig”, skriver Cecilie Hother på sin blog.

En anelse skeptisk

Cecilie Hother bliver interesseret i hvilken kjole hendes mor har valgt at gemme i 37 år – og er den stadig pæn efter 37 år?

– Jeg må indrømme at jeg var en anelse skeptisk. Men da jeg så kjolen, var jeg ingenlunde skeptisk mere. Den smukkeste KENZO kjole dukkede op, jeg tog den på…..og den er noget at det mest behagelige jeg længe har haft på. Jeg vil sige at kjolen er nu også meget mere behagelig at have på, når man nu ved at det er min mors gamle ventekjole og det nu er tredje generation som ligger under stoffet, skriver Cecilie Hother på bloggen.

Cecilies sjældne sygdom

Det er drømmebarnet for det glade par – Cecilie og Thomas. Cecilie Hother har en sygdom, som gør det svært blive gravid.

Tv-vært stråler: -Jeg skal giftes

I et interview med “Alt for damerne” har Cecilie Hother tidligere fortalt om sygdommen PCO, som blandt andet har givet hende markante mørke hår i ansigtet. Sygdommen har også bivirkninger, som man ikke hører om så tit – skægvækst. Cecilie Hother er derfor glad for, at det er lykkedes hende at blive gravid.

Cecilie Hother er i øvrigt netop gået på barsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu