Cecilie Hother: Nøgenhed er naturligt for mig

onsdag d. 21. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
I 2010 vandt Cecilie Hother Vild med dans sammen med sin partner Mads Vad.

I 2010 vandt Cecilie Hother Vild med dans sammen med sin partner Mads Vad. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

TV-værten Cecilie Hother er ikke bange for at være nøgen, men hun indrømmer, at hun også har overskredet sine egne grænser.

Den populære tv-vært og tidligere vejrvært Cecilie Hother, er ikke bange for at være nøgen. Det vil hun gerne uddybe efter et interview med BT, hvor nøgenhed bliver beskrevet som hendes store sårbarhed.

Danseglad vejrvært har sat sin villa til salg

– Det, der er lidt sjovt, er, at jeg faktisk ikke ser mig selv som blufærdig. Jeg er heller ikke opdraget blufærdigt. Nøgenhed er naturligt for mig. Jeg har fem søskende, og vi delte badeværelse, så der var ikke tid eller plads til blufærdighed. Altså jeg hopper ikke rundt i svømmehallen uden tøj på, det kunne jeg aldrig finde på. Alt med måde, skriver den 36-årige TV 2 Fri-vært på sin blog.

Valgte selv at smide kludene

Artiklen i BT beskriver en episode, hvor Cecilie Hother som tv-vært besøgte en naturistcampingplads. Af respekt for de naturister, hun besøgte, valgte værten også selv at smide kludene.

– Der hvor det for mig blev grænseoverskridende var helst sikkert, at jeg var blandt kolleger. Kan I forstille jer at stå i jeres Adam- eller Eva-kostume, det bedste I har lært, og så bagefter skal I sidde og se jeres kolleger i øjnene og have en normal samtale. Det er svært! Og der blev jeg blufærdig og var ved at gå op i limningen, uddyber Cecilie Hother.

I et forsøg på at hjælpe valgte fotografen også at smide tøjet under den utraditionelle tv-optagelse.

Se blogindlægget her: http://ceciliehother.dk/2015/10/21/misundelig-tudetoes-og-soevnloes/

Tv-vært stråler: -Jeg skal giftes

/ritzau/FOKUS

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu