Cecilie Lassen i smertehelvede: -Min krop har forrådt mig

tirsdag d. 29. august 2017 kl: 10. 50 Af: Ritzau Fokus
Cecilie Lassen smertehelvede
Cecilie Lassen venter barn med Turboweekends forsanger, Silas Bjerregaard. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)

Danmark har talent-dommer Cecilie Lassens graviditet har mere været et smertehelvede end et glansbillede.

Skal man tro dem, der har prøvet det, så skulle det være noget af det største at blive forældre.

Men nogle kvinder får ikke det glansbillede af en graviditet, som de havde forestillet sig på forhånd.

En af dem er Danmark har talent-dommeren Cecilie Lassen, som venter barn med musiker Silas Bjerregaard til september.

Sidder i kørestol

Den forhenværende balletdanser har tidligere fortalt, at hun i øjeblikket sidder i kørestol på grund af bækkenløsning i sin sidste del af graviditeten.

I et nyt opslag på Instagram åbner hun helt op for posen om sin sårbarhed.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

– Ikke alle får den smukke, perfekte, lykkeberusede graviditet i skinny jeans, kitten heels, cyklende til yogatimer og koncerter i weekenderne, hvor tørsten slukkes af mocktails sammen med veninderne, skriver TV2-dommeren.

– Her står den på kørestol eller sengeleje, ensomhed, søvnløshed og smertehelvede på grund af samtlige graviditetsskavanker under solen og et hult rungende tilbud om indlæggelse på hospitalet frem til termin, tilføjer hun.

Gør op med glansbilledet af den perfekte graviditet

Sammen med sit opslag har Cecilie Lassen delt et før- og efterbillede af sine hævede fødder, men det er bestemt ikke, fordi hun er utilfreds med sit udseende nu, at hun har valgt at dele opslaget, skriver hun.

Det er derimod for at gøre op med glansbilledet af den perfekte graviditet.

– Jeg skriver ikke dette for at få sympati, opmuntring eller ynk, men for at dele et kig ind i min hverdag, som pt. er fyldt med tvivl, tårer og en følelse af, at min krop har forrådt mig, skriver Cecilie Lassen.

De blev forældre i 2017

Læs hele Cecilie Lassens opslag her:

OBS!🚦Billedet kan forvirre, så læs teksten før i kommenterer, så er i søde, Tak! …Fra fordums "Formel 1" fusser, til dags dato, hvor mit understel kan forveksles med dét af en strandvasker, pga. ødemer og en bækkenløsning af større kaliber… Ikke alle får den smukke, perfekte, lykkeberusede graviditet, i skinny jeans, kitten heels, cyklende til yogatimer og koncerter i weekenderne, hvor tørsten slukkes af mocktails, sammen med veninderne, mens gemalen planlægger de sidste romantiske smutture på Michelin kro med overnatning inden "vidunderet" gør sin ankomst. Hér står den på kørestol eller sengeleje, ensomhed, søvnløshed og smertehelvede, pga. samtlige gravidskavanker under solen, og et hult rungende tilbud om indlæggelse på hospitalet frem til termin… Er skide ligeglad med udseendet, og hvor meget eller lidt jeg har taget på i fedt/vand, denne her krop har prøvet lidt af hvert i de 38.000 timer den dansede ballet… Og på forhånd tak for alverdens gode og velmenende råd om elevation, akupunktur, svømning og støttestrømper! ALT er prøvet og intet hjælper! Jeg skriver ikke dette for at få sympati, opmuntring eller ynk, men for at dele et kig ind i min hverdag, som pt. er fyldt med tvivl, tårer, og en følelse af at min krop har forrådt mig! Kære Ladies, del jeres historier, del jeres nuancerede hverdagsglimt og den til tider uperfekte, men menneskelige, sårbarhed, og lad os gøre op med glansbilledet! XXX ❤️👊🏼Cille #bækkenløsning #vandikroppen #ødemer#karpaltunnelsyndrom #vækmedglansbilledet #babyatbl💕

A post shared by ⠀⠀⠀⠀🎭 CECILIE LASSEN 🎭 (@cecilielassen) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu