Céline Dion efter mandens død: -Det er for tidligt at date

søndag d. 23. april 2017 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
Céline Dion efter mandens død
Sangerinden Céline Dion mistede sin mand, René Angélil, til kræft sidste år. Han blev 73 år. Foto: Scanpix/Valerie Macon

Sangerinden Céline Dion mistede sin mand sidste år, og hun er på ingen måde klar til at finde en ny kæreste.

Det er efterhånden mere end et år siden, at den verdenskendte sangerinde Céline Dion mistede sin elskede mand gennem 22 år, René Angélil.

Og tabet af ægtemanden, der døde af kræft i halsen i januar 2016, fylder stadig alt hos den 49-årige sangerinde.

Celine Dion i vild transformation: Kan du kende hende?

Et liv præget af sorg

I et nyt interview med avisen The Sun, fortæller Céline Dion åbenhjertigt om, hvordan hendes liv har været efter René Angélils død.

Og det er et liv, der er præget af stor sorg.

– Jeg tror, jeg vil sørge resten af mit liv, lyder den hjerteskærende udmelding fra “My Heart Will Go On”-stjernen.

– Jeg har aldrig mødt en anden mand, aldrig kysset en anden mand i mit liv. Jeg savner ham rigtig meget. Som min partner, som den mand jeg holdt om, kyssede, elskede med, tilføjer hun.

Ikke klar til at date

Derfor ryster Céline Dion da også afvisende på hovedet, da hun i interviewet bliver spurgt, om hun på nogen måde er klar til igen at finde kærligheden.

– Det er helt klart for tidligt for mig. Jeg er fuldstændig forelsket i René, gift med ham. Han er mit livs kærlighed. Det er meget svært for mig at se mig selv med en anden mand, fortæller sangerinden, der i øjeblikket er aktuel med musikken til Disneys genudgivelse af “Skønheden og Udyret”.

René Angélil var også Celiné Dions manager gennem hendes karriere, og sangerinden har da også stadig sin mand med sig overalt.

– Når jeg synger, er det med ham. Når jeg krammer mine børn, er det for ham og med ham, fortæller den canadiske verdensstjerne.

Se billedet: Celion Dions første nøgenfoto

René Angélil og Celiné Dion har sammen tre børn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu