Céline Dion i hjerteskærende interview: Sådan vil min mand dø

mandag d. 24. august 2015 kl: 7. 43 Af: Ritzau Fokus
 
Céline Dion og René Angélil har været sammen siden 1987.

Céline Dion og René Angélil har været sammen siden 1987. Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Céline Dions mand, manageren René Angélil, er så hårdt medtaget og svækket af strubekræft, at han har planlagt sin begravelse.

I 2013 blev Céline Dions ægtemand, manageren René Angélil, ramt af kræft for anden gang, og han er nu blevet så syg, at parret, der har været sammen siden 1987, taler om hans død.

I et hjerteskærende interview med USA Today fortæller den 47-årige canadiske sangerinde, at 73-årige Angélil har et klart ønske for sin død.

– René siger til mig, at han vil dø i mine arme, og jeg svarer, at jeg er der for ham. Vi har spurgt lægerne mange gange, hvor lang tid han har igen – er det tre uger eller tre måneder? Men de siger, at de ikke ved det, fortæller den Grammy-vindende “My Heart Will Go On”-sangerinde.

Celine Dion i vild transformation: Kan du kende hende?

Angélil og Céline Dion har de fireårige tvillingdrenge Eddy og Nelson samt sønnen René-Charles på 14 år sammen, og særligt den ældste er hårdt påvirket af den tragiske sygdomssituation.

– Han har svært ved at se sin far være så syg, men tvillingerne kender ikke René på andre måder, så de kommer med mig, når jeg skal made ham, siger Dion, der beskriver Angélil som “den eneste kæreste, jeg nogensinde har haft”.

Parret mødte hinanden for første gang, da hun var 12 år gammel og blev kærester, da hun var 19 år, og efter en lang periode, hvor Dion har passet Angélil hjemme, er hun klar til at optræde igen.

– Han vil have, at jeg skal synge, men han panikker også, når jeg ikke er hjemme. Man har to muligheder: Enten ser man på sin mand, som er så syg, at det føles dræbende på en selv, eller også kigger man på sin syge mand og siger: “Jeg er her for dig, og alt kommer til at blive ok”.

– Selv om man ryster indeni, er der ikke tid til at græde, når nogen, man elsker, har brug for hjælp. Bagefter gør man helt sikkert, men ikke endnu, siger Dion.

Se billedet: Celion Dions første nøgenfoto

Angélil fik konstateret kræft første gang i 1999 og fik fjernet en svulst i 2013, hvor lægerne måtte genskabe noget af hans tunge, så han stadig kunne være i stand til at tale. Foruden diagnosen strubekræft har Angélil også haft hjerteproblemer og har gennemgået flere hjerteoperationer.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu