Celine Dion synger for sin kræftramte mand

søndag d. 30. august 2015 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
 
I 2004 modtog Céline Chopard Diamond-prisen ved World Music Awards for at være den bedst sælgende sangerinde nogensinde, samt for hendes betydning for popmusikken.

I 2004 modtog Céline Chopard Diamond-prisen ved World Music Awards for at være den bedst sælgende sangerinde nogensinde, samt for hendes betydning for popmusikken. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Celine Dion går på scenen i Las Vegas for at hylde sin syge mand efter et års pause fra musikkarrieren.

Efter mere end et år væk fra rampelyset er den 47-årige sangerinde Celine Dion tilbage med et nyt show i Las Vegas.

Celine Dion i vild transformation: Kan du kende hende?

Celine Dions mand, manageren René Angelil, er alvorligt syg af kræft, og sangerinden har brugt meget tid på at tage sig af ham.

Men i denne uge gik den Oscar-vindende musiker alligevel på scenen, og i et interview med Hello Magazine fortæller hun, at hendes sange giver mening nu, som de ikke gjorde før.

– Jeg har sunget mine sange før, men nu mener jeg virkelig det, jeg synger, siger Celine Dion til magasinet og fortsætter:

– For mig er det pludselig helt nye sange, for jer er det måske anderledes.

Den canadiske sangerinde aflyste sin turné i 2014 for at være der for sin 73-årige syge mand,der har kræft i halsen.

– Jeg er så bange for at miste ham, fordi det står så skidt til, fortæller Celine Dion, der kæmper for sin familie i den svære tid.

Inden showet i Las Vegas gav Celine Dion en særlig besked til sin mand på scenen, som ifølge Dion selv sad derhjemme og så med på internettet.

– Bare nyd det, nyd det. Jeg elsker dig, sagde Celion Dion.

Se billedet: Celion Dions første nøgenfoto

Celine Dion og Rene Angelil har været gift siden 1994 og er forældre til de tre børn Rene-Charles og tvillingerne Eddy og Nelson.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu