Chancerne bliver større

torsdag d. 8. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Chancerne for en filmatisering af The Hobbit bliver større og større. Peter Jackson har allerede sagt, at han gerne vil lave filmen, hvis Tolkien familien accepterer en filmatiserien af bogen skrevet af J.R.R. Tolkien. Dette ser nu ud til at være inden for rækkevidde. J.R.R. Tolkiens oldebarn Royd Tolkien på 34 år, har nemlig sagt ja til en filmatisering af The Hobbit.

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

Royd Tolkien udtaler:” Jeg ville elske at se Peter Jackson lave en film om The Hobbit. Det ville være den perfekte slutning.” Sir Ian McKellen har allerede sagt ja til, endnu en gang at spille rollen som Gandalf, og han har allerede snakket med Peter om det. Jackson kan ikke vente med at komme igang med The Hobbit, så han krydser fingre for, at det hele kommer i orden, så han kan komme igang. McKellen udtaler desuden, at han glæder sig til at spille Gandalf The Grey igen, for han synes at Gandalf The White var meget kedelig.

The Hobbit starter før begyndelsen af The Lord Of The Rings – The Fellowship Of The Ring, og handler om hvordan Bilbo Baggins fik fat i ringen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu