Channing Tatum hylder sin kone: -Jeg er heldig

mandag d. 5. december 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespilleren Channing Tatum er stadig helt vild med sin kone, og nu hylder han hende på Instagram.

Efter syv års ægteskab blomstrer kærligheden stadig mellem skuespilleren Channing Tatum og skuespillerinden Jenna Dewan Tatum.

Det gjorde “Magic Mike”-skuespilleren helt klart, da han lørdag sendte en kærlig fødselsdagshilsen til sin kone på det sociale medie Instagram.

Omfavner hinanden

Her har den 36-årige skuespiller delt et billede af parret, der omfavner hinanden.

– Jeg er ikke sikker på, om denne kvinde er min regnbue eller min krukke med guld. Men jeg er heldig lige meget hvad, skriver han til billedet, hvor han også ønsker skuespillerinden tillykke med fødselsdagen.

Channing Tatum, der har spillet med i film som “Dear John” og “21 Jump Street”, har tidligere fortalt, at hans kone har spillet en stor rolle i forhold til den succes, han har opnået i filmbranchen.

– Vi er gode til at støtte hinanden. Vi bliver ved med at skubbe hinanden for at vokse og blive bedre. Jeg tror ikke, at jeg kunne gøre det med andre end hende, sagde han sidste år til magasinet People.

Mødte hinanden under filmindspilninger

Hollywood-parret mødte hinanden i 2006 under indspilningerne til “Step Up”, hvor de to stjerner begge spillede en hovedrolle.

Det var ikke kun på skærmen, at kemien mellem de to skuespillere var stærk, og efter at de sidste filmscener var i kassen, fortsatte de deres romance uden for settet.

I 2008 blev parret forlovet under en romantisk rejse til Hawaii, tre år efter sagde de ja til hinanden ved en vielse i Malibu, og i 2013 kom datteren Everly til verden.

Se den søde fødselsdagshilsen her:

Efter ni år: Hollywood-par skal skilles Overrasker alle: Beyonce indtager dansefest

@jennaldewan I'm not sure if this woman is my Rainbow or my pot of gold but I'm lucky either way happy birthday cake baby!

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu