Charles og Camilla fejrer bryllupsdag

fredag d. 10. april 2015 kl: 10. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Prins Charles og hertuginde Camillas officielle kærlighed har været længe undervejs, men de kan nu fejre deres første 10 år sammen.

Kærligheden blomstrer stadig mellem Storbritanniens prins Charles og hans hustru, hertuginde Camilla.

Prins Charles' fætter forlader sin gravide hustru

Det tydeliggør et nyt billede, som det britiske kongehus har lagt ud på den fremtidige konges officielle Instagram-konto i anledning af parrets bryllupsdag 9. april.

– Prinsen af Wales og hertuginden af Cornwall fejrer deres 10-års bryllupsdag i dag. Dette billede af dem er taget i Deres Kongelige Højheders have i Birkhall, Skotland, lyder teksten til fotoet af parret iført varme huer og handsker og et varmt blik i øjnene.

Ifølge avisen Hello Magazine fejrede prinsen og hertuginden den romantiske mærkedag helt privat i netop Birkhall, hvor parret også var på bryllupsrejse og fejrede deres første bryllupsdag sammen.

Parret mødte hinanden i starten af 70’erne, men der gik omkring 35 år, inden de annoncerede deres forlovelse. Inden da var de begge gift og fik hver to børn i deres tidligere ægteskaber, hvor prins Charles fik sønnerne prins William og prins Harry med nu afdøde prinsesse Diana.

Den 66-årige prins og 67-årige hertuginde giftede sig ved

Selv om hertuginde Camilla er gift med tronfølgeren, bruger hun ikke titlen kronprinsesse, og det skyldes ifølge royale iagttagere, at hun stadig ønsker at blive fuldt respekteret blandt befolkningen og ikke vil provokere yderligere ved at tage prinsesse Dianas plads så at sige.

Parret har dog fået deres velsignelse af prins William, der under sin bryllupstale til hertuginde Kate fortalte, at hertuginde Camilla gjorde hans far meget glad.

Afsløringen om prinsesse ændrer alt

Se det romantiske billede af parret øverst i artiklen…

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu