Charlie byder op til fynsk fællessang

lørdag d. 23. april 2016 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Den 25. juni optages Fællessang på Charlie i Nyborg. Foto: TV2.

Den 25. juni optages Fællessang på Charlie i Nyborg. Foto: TV2.

Lørdag den 25. juni bliver der fest på Torvet i Nyborg, når danskpop programmet ’Fællessang på Charlie’ gæster byen.

Der optages to tv-shows. Første del af showet starter klokken 18 og anden del klokken 20, men gæsterne er velkommen til at overvære prøverne i løbet af dagen. De to optagelser sker i en række af ti optagelser.

Ny sæson: Fællessang på Charlie

Kendte kunstnere og en bred musikpalette

Tre af de fire optrædende er der allerede nu sat navn på:

PS 12: Tag ikke ’Hjem til Århus’, men ’Ta’ kæresten i  hånden ’og spring op på Torvet her i Nyborg,  på øen  midt ’Ude på det blå ocean’. Det må være tre af de sange, PS 12 er mest kendte for. Førstnævnte kan vel sagtens betegnes som midtfirsernes musikalske landeplage.

Torben Lendager: Her bliver det til  ’Sha la la la’ samtidig med at ’Vi holder fest hele natten’. Torben Lendager er tidligere forsanger i Walkers og var 70’ernes glam rock teenage-idol. Han beskriver sig selv som Damarks ældste teenager.

Tamra Rosanes: Dronningen af dansk countrymusik og måske allermest kendt for sangen ’Rub It In’. I 1994 fik hun en grammy for albummet Foot Loose, og det var også hende, der i 2001 sammen med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen dannede trioen Cowgirls, der hittede med ’Girl’s Night Out’.

Fjerde og sidste kunstner er stadig ikke faldet helt på plads.

– Alt i alt håber vi på en rigtig festlig dag og aften, siger Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune og sender samtidig stor tak til ADP – Associated Danish Ports, der er hovedsponsor på eventet.

Billetter kan købes fra tirsdag den 26. april hos Bureauet Nyborg, Torvet 2B og inden længe også på Nyborgbillet.dk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu