Charlize er rengøringskone

fredag d. 24. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Charlize Theron kunne nemt få et arbejde som rengøringskone, hun elsker nemlig at rydde op og gøre rent. Hvis det ikke er nok, så kan hun også få et job som gartner, for hun elsker nemlig også at ordne haven. “Jeg elsker at ordne haven. Jeg kan godt lide at vaske. Jeg kan blive helt besat af noget som at rydde ud i mit klædeskab, hvilket virkeligt er for lamt,” udtaler Theron.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Hun siger også at den irske skuespiller Stuart Townsend er hendes “soulmate”. Hun siger at de har et meget lige forhold, men at det i starten ikke var et kærlighedsforhold taget ud af en eventyrbog. Hun troede nemlig ikke at han var fri på markedet, men heldigvis for hende, var dette ikke sandt.

Parret har været sammen i to år, men de planlægger ikke at få børn. Charlize udtaler, at hun ikke er god til at planlægge, og hvis hun bliver gravid, så ville det komme som en rigtig god overraskelse. “Det sidste jeg vil gøre, er at planlægge hvornår jeg skal have børn. Hvis jeg blev gravid i morgen, så ville jeg være 100% klar til at blive mor.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu