Charlize Theron: Sean var fantastisk

onsdag d. 30. marts 2016 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus

Der var intet drama i bruddet mellem de to Hollywood-stjerner - det gik simpelthen bare ikke længere, forklarer skuespillerinden.

Så lykkelige så Sean Penn og Charlize Theron ud i maj 2015.

Så lykkelige så Sean Penn og Charlize Theron ud i maj 2015. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Charlize Theron taler ud om forholdet til Sean Penn for første gang

Efter flere årtier som venner opstod der kærlighed mellem Hollywood-stjernerne Sean Penn og Charlize Theron, der faldt pladask for hinanden.

Hollywood-skuespillerinde afslører: -Jeg tog stoffer

Men alligevel kølnede den stormende romance af, og parret gik fra hinanden efter 18 måneders forhold, og for første gang taler Theron nu ud om bruddet mellem de to. Det sker i apriludgaven af WSJ Magazine.

– Folk vil gerne overdramatisere. Vi havde et forhold, og pludselig gik det bare ikke mere, og vi besluttede at gå fra hinanden i fællesskab – derfor, forklarer den 40-årige sydafrikanske stjerneskuespillerinde om bruddet fra 55-årige Sean Penn.

Afviser rygter

Samtidig afviser Theron rygterne om, at hun skulle have cuttet Penn helt ud af sit liv efter bruddet eller de forlydender om, at han var i gang med at adoptere hendes adopterede søn, Jackson.

– Intet af det er sandt. Og desuden er det ikke noget, man bare lige kan gøre på 18 måneder – det kan man heller ikke byde et barn, siger den Oscar-vindende “Monster”-skuespillerinde, der senere også har adopteret pigen August.

– Jeg var en single mor med en meget lille dreng, som jeg satte i en situation, hvor han skulle forstå, at hans mor datede, men at han ikke havde nogen far. Man skal være meget forsigtig i den situation, og Sean var fantastisk til at håndtere det, fastslår hun.

Se videoen: Dansk films badboy krydser klinger med Theron

Charlize Theron kan ses som den onde dronning i Snehvide-filmen “The Huntsman: Winter’s War”, der får dansk biografpremiere 7. april.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu