Kendt tv-læge fik livstruende kræft: -Nu skal jeg giftes

onsdag d. 25. januar 2017 kl: 11. 22 Af: Elo Christoffersen
Charlotte Bøving skal giftes
Charlotte Bøving skal giftes med Pernille Lok. Foto: Facebook (Arkivfoto)

Den kendte tv-læge skal giftes til maj. Her skal hun smedes sammen med Pernille Lok.

Den 49-årige læge Charlotte Bøving skal giftes.

Hun skal giftes med 43-årige Pernille Lok, skriver Jydskevestkysten:

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

– Vi flytter ikke sammen lige nu. Jeg har to teenagedrenge på henholdsvis 17 og 19 år. Men jeg pendler gerne frem og tilbage, det samme gør Charlotte. Vi ses så ofte det er muligt, fortæller Pernille Lok til avisen.

Ramt af tarmkræft: -Jeg vil dø af det

Charlotte Bøving fik i slutningen af september sidste år konstateret tarmkræft.

– Med den her kræftform vil jeg aldrig blive raskmeldt. Resten af mit liv skal jeg til scanning mellem hver tredje og hver sjette måned alt afhængig af, hvordan det udvikler sig. Og i sidste ende vil jeg også dø af det. Men jeg håber på, at jeg kan få 10-15 gode år fra nu af, sagde Charlotte Bøving i november til bt.dk.

Charlotte Bøving er blandt andet kendt fra DR-programmet “Lægen flytter ind”.

Tv-læge donerer stort beløb til kræft

Charlotte Bøving og Pernille Lok skal giftes den 27. maj.

Kendte.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Charlotte Bøving.

Del din kommentar

Forsiden lige nu