Chauffør i krone-bil kan have brudt loven

onsdag d. 4. juli 2018 kl: 12. 30 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
mexipræs, Kronprinsparret
En chauffør for en af Kongehusets kronebil er havnet i problemer efter at han formentlig har forbrudt sig mod færdselsloven. Arkivfoto: Scanpix

En chauffør i en af Kongehusets kronebiler er blevet blevet optaget, mens han tilsyneladende filmede et færdselsuheld på sin telefon.

En borger har sendt en video ind til Ekstra Bladet, der tydeligt viser chaufføren i en af Kongehusets kronebiler sidde med sin mobil i hånden, mens han kører forbi et færdselsuheld på Storebæltsbroen. Det skulle dreje sig om kronebilen, der bærer navnet Krone 11.

På videoen ser det ud til, at chaufføren forsøget at filme færdselsuheldet – der i øvrigt var en brændende lastbil midt på broen, som Newsbreak.dk tidligere har skrevet om.

Ifølge færdselsloven er det ulovligt for chaufføren af et køretøj at benytte en håndholdt mobiltelefon. En overtrædelse medfører en bøde på 1500 kroner.

Se dem her: Sjældne optagelser fra dansk kronprinsebryllup

pOLITIET KIGGER PÅ SAGEN

Ekstra Bladet har talt med Fyns Politi, der tilkendegiver, at de vil kigge nærmere på sagen.

Mediet har desuden talt med kongehusets presseafdeling om sagen.

– Kongehusets chauffører skal selvfølgelig overholde færdselsloven, og hvis det ikke har været tilfældet her, vil der blive taget hånd om det internt, oplyser presseafdelingen til Ekstra Bladet.

Dronning Margrethe inviterer til aftenselskab på Christiansborg Slot

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Kongehuset.

Du kan se Ekstra Bladets video her.kongehuset

Del din kommentar

Forsiden lige nu