Cheryl træt af fodboldkoner

onsdag d. 5. juli 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Cheryl Tweedy hakker ned på fodboldstjernernes koner. Cheryl Tweedy, der selv er forlovet med England og Arsenal spilleren Ashley Cole, hakker ned på andre fodboldstjerners koner. Hun mener, at de ikke har noget arbejde, og derfor lever af deres mænds bankbøger. Hun var faktisk så irriteret på dem, at hun holdte sig langt væk i Baden-Baden, hvor de alle var for at støtte deres mænd i World Cup’en.

Efter sexchikane-beskyldninger: Amazon-chef stopper

”Jeg var med i Girls Aloud inden jeg mødte Ashley, og har min egen succesfulde karriere. Jeg har ikke tænkt mig at forlade bandet, så jeg kan sidde i solen hele dagen, eller tage ud og shoppe med Ashleys kreditkort. Jeg ville dø af skam, hvis jeg blev nødt til at skulle bruge min kærestes kort,” udtaler Cheryl. Der er dog en af fodboldstjernernes koner hun godt kan sammen med, og det er selvfølgelig ingen ringere end Victoria Beckham. Cheryl mener, at hun har meget tilfælles med Victoria, fordi hun også var med i et band inden hun mødte David Beckham.

”Jeg elsker Victoria. Hun er bare så morsom og helt nede på jorden. Hun er fra et pigeband, og hun er ikke en typisk fodboldstjernes kone. Hun er meget ambitiøs, og derfor har vi meget tilfælles,” siger Tweedy.

Del din kommentar

Forsiden lige nu