Chok: Amalie er færdig med tv

onsdag d. 12. oktober 2016 kl: 11. 27 Af: Elo Christoffersen

Der ligger en helt særlig og personlig tanke bag Amalies store beslutning.

Når Amalie Baby i aften ruller over tv-skærmen i aften, bliver det måske sidste gang du ser Amalie Szigethy på tv. I aften afslører Amalie, at hun ikke vil deltage i hverken flere sæsoner af programmet eller flere TV-programmer i det hele taget:

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

– Jeg har for første gang i mit liv oplevet ikke at have lysten til at lave mere tv, fordi Josephine har ikke valgt mig som mor, jeg har valgt hende, og det er også derfor, jeg gerne vil beskytte hende. Jeg har ikke lyst til at lave tv, og at hun skal blive filmet, selvom jeg godt ved, at der er stor interesse for det. Så bliver jeg også bare nødt til at være voksen og lukke bogen i og sige tak for denne gang, fortæller Amalie i aften i Amalies Baby.

Se billedet: Amalie er blevet moster

Du kan se sidste afsnit af Amalies Baby i aften klokken 21 på TV3.

Se klippet med Amalie her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu