Chok: Dennis Knudsen lukker salon og forlader Danmark

torsdag d. 2. juni 2016 kl: 8. 45 Af: Elo Christoffersen
Dennis Knudsen, chat
Dennis Knudsen afslører, at han lukker sin salon i København og skal til at lave noget andet. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Scanpix (Arkivfoto)
 

Den danske kendis-frisør Dennis Knudsen smed onsdag en bombe på Instagram. Han forlader Danmark.

Stjernefrisør Dennis Knudsen smed onsdag noget af en bombe på sin Instagram-profil. Han lukker sin salon i København, som han gennem de sidste 15 år har drevet:

– Jeg har fået et kanon tilbud jeg ikke kan sige nej til. Det indebærer at jeg skal være meget i udlandet. Kan desværre ikke sige pt hvad det er. Så derfor har jeg valgt at lukke min salon i København efter 15 år. Sidste dag i salonen er 31 /8. Mine produktlinjer i Bilka og Føtex og mine andre forretninger forsætter uændret med succes, skriver Dennis Knudsen.

Lykønskninger fra kendte

Han får en del lykønskninger med på vejen. Blandt andet skriver Annette Heick:

– Så vil jeg bare ønske stort tillykke. Håber alt det bedste for dig.

Dennis Knudsen har fået stjålet sin bil: -Nogle idioter

Nu kan vi bare vente spændt på, hvad Dennis Knudsen nu skal i gang med.

Dennis Knudsen har ondt i knæet: -Håber bare, jeg når det

Jeg har fået et kanon tilbud jeg ikke kan sige nej til…. Det indebærer at jeg skal være meget i udlandet. Kan desværre ikke sige pt hvad det er … Så derfor har jeg valgt at lukke min salon i København efter 15 år. , sidste dag i salonen er 31 /8. Mine produktlinjer i Bilka og Føtex og mine andre forretninger forsætter uændret med succes ….I skal nok høre nærmere… Knus Dennis

A photo posted by Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu