Chok i retssalen

tirsdag d. 15. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Chokerende udtalelser ryster Michael Jackson retssagen. Det kom som et chok for alle, da Gavin Arvizo, der har lagt sag an mod Jackson, udtalte i retten at han har indrømmet over for en lærer, at Michael ikke på nogen måder har rørt ham på en seksuel måde. Det var Jacksons advokat Thomas Mesereaus tur til at krydsforhøre Gavin Arvizo, der har udtalt, at Jackson har rørt ved ham seksuelt, givet ham alkohol, og desuden har prøvet at holde Gavizo familien til fange på Neverland Ranch.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Under krydsforhøringen kom det frem, at Gavizo har indrømmet over for en lærer, at der aldrig skete noget der ikke måtte ske, mens han var på Jacksons Neverland Ranch. Han indrømmede altså, at Jackson ikke gjorde noget seksuelt ved ham, eller fik ham til at se på porno eller andet af den slags. Han indrømmede også, at han flere gange blev kaldt op på inspektørens kontor, ikke fordi han havde disciplinære problemer, men fordi han selv var et disciplinært problem.

Alle drengens udtalelser fik ham til at se meget dårlig ud, og det resulterede også i, at drengens advokat tog et ekstra møde med ham, for at tale om de ting der blev bragt på bane. Hvis Jackson bliver kendt skyldig på alle punkter, så risikerer han op til 20 års fængsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu