Chok: Jes Dorph har alkohol-problemer og tager pause fra skærmen

onsdag d. 2. september 2015 kl: 13. 31 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Jes Dorph. Foto: Carsten Andersen/TV2.

Jes Dorph-Petersen har problemer med alkohol og tager nu en pause fra tv-skærmen. Foto: Carsten Andersen/TV2.

Jes Dorph-Petersen har af private årsager ønsket en pause fra sit job som vært på ’Go’ aften Danmark’

I forbindelse med sin værtspause har Jes Dorph-Petersen udsendt følgende. Han har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Sådan lever disse kendte med deres misbrug

– Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight. Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred.

Jes Dorph fejrer fødselsdag med rekord

TV 2-redaktør for ’Go’ aften Danmark’, Helle Sønderby, siger:

– Siden Jes indtog værtsstolen i ’Go’ aften Danmark’, har vi udelukkende oplevet en dybt professionel, velforberedt og beleven vært, som passer perfekt til vores program. Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes’ valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu