Chok ændringer

torsdag d. 10. februar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Dette år er der chokerende ændringer ved Oscar prisuddelingen. Dette år vil nogle vindere blive præsenteret mens de sidder på deres sæde. De får også pokalen der hvor de sidder, dette betyder altså, at de slet ikke skal op på scenen. Så er de fri for at bekymre sig om at falde, og specielt kvinderne er fri for at tænke på at falde i deres kjoler. For at det hele ikke skal foregå blandt tilskuerpladserne vil nogen af priserne blive uddelt på en anden måde.

Her kommer alle de nominerede op på scenen, og her må de vente på, at de får fortalt hvem vinderen er. Det er ikke alle skuespillere der er vilde med den løsning. De mener, at de tager deres job meget seriøs, og at det ikke er en seriøs måde at kåre vinderne på. Det er nærmest flovt for taberne, der står tilbage og skal lykønske vinderen.

Dansen heler Daks knuste hjerte

De nominerede er også blevet bedt om ikke at tage papir med, hvor alle dem de vil takke står på. Arrangørerne vil gerne have korte taler, og de ser sort på dem der tager et stykke papir op ad lommen. Dette skal de dog ikke regne med kommer til at ske. I Hollywood glemmer man nemlig ikke at takke nogen to gange, og det er heller ikke hver dag man vinder en af verdens største priser. Der vil altså helt sikkert være nogen der har en lang liste med i lommen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu