Rapgruppe i chok: Mand dræbt under optagelse af musikvideo

mandag d. 23. januar 2017 kl: 15. 04 Af: Matias Mortensen

En stuntmand er død, efter han blev skudt under optagelserne til en musikvideo for den australske rapgruppe Bliss N Eso.

Mandag gik noget frygteligt galt under optagelserne til en musikvideo på baren Brooklyn Standard i Brisbane i Australien. Det skriver Brisbane Times og flere andre medier.

Et filmhold var ved at optage scener på baren til en musikvideo med Bliss N Eso, et af af de største navne på den australske hiphop-scene. Ifølge castingen skulle der optræde mænd med “gangster-udseende”, en pusher, en eksotisk danser og en forretningsmand i musikvideoen.

I scenerne i videoen blev der affyret adskillige skydevåben, men noget gik helt galt, så et skarpt skud ramte den 28-årige stuntmand Johan Ofner i brystet omkring klokken 14 lokal tid.

Der blev tilkaldt nødhjælp med det samme, og redningsarbejdere forsøgte forgæves at redde Johan Ofner med førstehjælp.

Dansk musiker mindes kronprinsens bryllup: -Han bliver en god konge

Adskillige skydevåben

Tom Armitt, en efterforsker fra det lokale politi, fortæller, at hændelsen fandt sted under optagelserne til en scene med mange involverede.

– Adskillige skydevåben blev affyret under en scene med adskillige skuespillere, udtaler han.

– Som følge af de skydevåben, pådrog en skuespiller sig skader i rystet, og han døde efterfølgende af disse skader.

Politiet har endnu ikke overblik over, hvor mange skydevåben, der blev affyret, eller hvilken slags ammunition, der eventuelt blev brugt.

Ifølge Brisbane Times blev det dræbende skud angiveligt affyret fra et haglgevær.

Mistænkeligt dødsfald

Der er formentlig tale om en ulykke, oplyser politiet. Det kan dog ikke udelukkes, at der er tale om en forbrydelse, og politiet efterforsker ind til videre sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Bliss N Esos manager har oplyst, at bandet ikke selv var til stede under optagelserne.

Den tre mand store gruppe Bliss N Eso debuterede i år 2000, og har siden da været et yderst populært navn i Australien. To af deres album har ligget nummer et på den australske albumhitliste, og bandet har blandt andet været på turné med den amerikanske rapper 50 Cent.

Rapgruppen er i chok efter hændelsen, og de har sendt en besked ud på deres Facebook-side.

– Vi er alle tre ekstremt rystede af dette, og vores hjerter og bønner er hos offerets familie og venner såvel som resten holdet, der var involveret i optagelerne i dag, skriver de blandt andet.

Rasmus Nøhr: Sådan var mit første publikum

Hi guys, We are incredibly saddened that a tragic incident has occurred today where a professional stunt person…

Opslået af BLISS N ESO på 23. januar 2017

Del din kommentar

Forsiden lige nu