Chok i tv-program: Bagedyst-dommer anholdt

mandag d. 23. april 2018 kl: 9. 33 Af: Matias Mortensen

Grundighed bragte Bagedyst-dommer i problemer med ordensmagten.

Mary Berry er en kendt britisk kogebogsforfatter og tv-vært. Hun var fra 2010 til 2016 også kendt som dommer i The Great British Bakeoff – den britiske udgave af Den Store Bagedyst. Hun er således kendt som en ordentlig og ærkebritisk kvinde. For nylig afslørede hun dog en historie om en “mørkere fortid” i talkshow-programmet The Graham Norton Show.

DR løfter sløret: Nyt bagedyst-hold er på plads

Den finurlige anekdote fandt sted for omkring 25 år siden, da Mary Berry var blevet hyret til at lave en bagedemonstration i USA.

– Jeg er meget omhyggelig i forhold til at få alt gjort rigtigt, og jeg forsøger også at være forudseende, så jeg tænkte, at jeg burde have alle ingredienserne til opskrifterne vejet af med mig, hvis nu flyet blev forsinket, så jeg blev nødt til at tage direkte hen til madlavningsdemonstrationen, fortæller Mary Berry i programmet.

Mary Berrys omhyggelighed resulterede i, at hun begav sig ud på flyrejsen med tasken fyldt med mindre poser pakket med sukker, mel og alskens andre bageingredienser.

I lufthavnen begyndte narkohunde at sniffe rundt omkring hendes taske, og kort efter blev både Mary Berry og hendes assistent pågrebet af politiet og placeret i en celle.

– Pludselig var lufthaven tom, og der var kun uniformerede personer, fortæller Mary Berry.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Mary Berry blev herefter udspurgt. Politiet ville blandt andet gerne vide, om hun havde til hensigt at tjene penge på pulveret i poserne, og der kunne Mary Berry svare prompte.

– Det har jeg, og min betaling er allerede aftalt, siger hun.

Du kan se hele klippet, hvor Mary Berry fortæller historien her

Del din kommentar

Forsiden lige nu