Chokafsløring: Jesper Klein forsøgte selvmord

fredag d. 21. oktober 2016 kl: 12. 17 Af: Ritzau Fokus

En traumatisk barndom kan have udløst Sebastian Kleins angst, stress og depression, funderer børneværten. Faren Jesper Klein forsøgte selvmord.

Det begyndte med snurren i fingrene, så svimmelhed og til sidst følelsen af at være udmattet og angst.

Stress, angst og depression

En kulmination af stress, angst og depression sendte den folkekære DR-profil Sebastian Klein ned i så dyb en nedtur for to år siden, at han måtte søge hjælp på en psykiatrisk skadestue, hvor han blev indlagt.

Det fortæller den i dag 44-årige børnevært i et åbenhjertigt interview med Magasinet Psykologi, skriver BT.

Kanal 4 efter kritik: -Det er en helt normal proces

– Jeg lå og skreg i en metalseng på en stue på et psykiatrisk hospital i fire dage. Jeg ved stadig ikke den dag i dag, hvorfor jeg gik ned. Men ned gik jeg – for fuld damp, siger Klein åbenhjertigt til magasinet ifølge avisen.

Efter indlæggelsen har Sebastian Klein gået til psykolog, psykiater og coach og har taget antidepressiv medicin, som han i dag får en lav dosis af hver fjerde dag.

Nedtur kan blandt andet skyldes farens selvmordsforsøg

Tv-værten er snart aktuel med erindringsbogen “Fra min faders skygge”, og han tror, at nedturen kan skyldes traumatiske minder fra barndommen med en far, der drak og forsøgte selvmord.

– Jeg kan ikke sige, at det helt sikkert har noget med min far at gøre, men jeg tror det. For da jeg skrev denne her bog om min far, kom svimmelheden tilbage. Kun for en kort bemærkning, men den kom. Og jeg kunne pludselig huske, hvordan det var: Som at få en glasboble ned over hovedet, og verden udenfor bliver fjernet, fortæller den åbenhjertige til Psykologi ifølge BT.

Sebastian Klein rystet over program: -Fup, svindel og løgn

Sebastian Klein er søn af den folkekære skuespiller Jesper Klein og skuespillerinden og børnebogsforfatteren Lykke Nielsen. Begge er døde af kræft.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu