Chris Brown mister prøveløsladelse

tirsdag d. 17. december 2013 kl: 10. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske rapper Chris Brown (tv.) bor efterhånden i en retssal. God opførsel i et behandlingsforløb holder ham dog ude af brummen i denne omgang.

Den amerikanske rapper Chris Brown (tv.) bor efterhånden i en retssal. God opførsel i et behandlingsforløb holder ham dog ude af brummen i denne omgang. Foto: Kevork Djansezian AP

Den skandaleramte rapper undgår kun fængsel på grund af god opførsel i behandlingsforløb.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Nu går den snart ikke længere for den amerikanske skandalerapper Chris Brown.

Rapperen, der for alvor kom på alles læber, da han blev anklaget for overfald mod ekskæresten, sangstjernen Rihanna i 2009, har stadig mere end alvorligt svært ved at holde sig i skindet. Og det fik for nylig den californiske dommer James Brandlin til at inddrage Browns betingede prøveløsladelsesperiode.

Den lidt for kampglade rapper slipper dog atter uden tid bag tremmer, for nu, da han for tiden er midt i en retsbestemt forløb for vredeshåndtering.

– Jeg er glad for, at han klarer sig godt i forløbet, og det er grunden til, at domstolen ikke vil tage den anklagede i sin varetægt, sagde dommer Brandlin i følge Female First til E! News.

Samme E! News har fået fat i en optimistisk rapport fra Browns forløb.

– Chris har gjort fremgang og opnået en positiv adfærdsændring, siden han ankom til forløbet. Han deltager i en række både individuelle og gruppeterapiforløb, blandt andet med fokus på vredeshåndtering, fortæller rapporten blandt andet.

Trods sin dydighed i behandlingen slipper Brown dog ikke for de 24 timers samfundstjeneste, som han tidligere er blevet idømt af samme domstol. Og han kan stadig glemme alt om at nyde både ulovlig og medicinsk cannabis.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu